Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kép

 

 XX. Hosszútávú Triatlon OB Nagyatád

 
Kép
 
 
           Augusztus 14-én a 20. alkalommal megrendezett jubileumi Hosszútávú Triatlon Ob-n 424 egyéni, és 700 váltóversenyző vágott neki a 3,8 km úszásból, 180 km kerékpározásból, és 42 km futásból álló klasszikus IronMan távnak. Elsőnek Major József futott be 8 óra 21 perces idővel, a női kategóriában pedig Halász Annamari végzett az első helyen 10 óra 24 perccel.
        Mórról egy versenyző indult, Darabos Zoltán 12:39:09-es idővel a férfiak között 161. helyen végzett.
 
 

YouTube video a versenyről

 
 
         „… A verseny napjával egy közel másfél éves időszak zárult le az életemben. Eljött az idő, hogy köszönetet mondjak mindazoknak, akik a felkészülés során a segítségemre voltak. 
        Köszönet illeti a Hammerstein Bt-t a kedvezményes uszoda használatért, nagy segítségemre volt a kerékpár kiválasztásában és beszerzésében a bodajki Modul Bolt. Köszönet az ORTRI-nak a versenyengedélyért, és természetesen köszönet mindazoknak akik a versenyen is ott voltak velem. Zlotyi bácsi, Niki, Kacsa, Timi, Csongi, Vera, Tami, és a Mészáros család. Nélkületek nem tudtam volna bebizonyítani, hogy képes vagyok a táv leküzdésére. Jövőre veletek ugyanitt! 2011.08.13:)

 Üdv: Z.  …"

 
 

Kép

Kép

 
 

Fényképek KATT